Vraag nu uw offerte

Gratis hoger scoren in Google?

Google, gratis website, landingspagina, SEO, zoekmachine optimalisatie

Onlangs mochten we voor een klant voor het eerst een gratis website uitwerken. Het werd een landingspagina voor de eigenlijke website van de klant, en het werd een groot succes!

Al enige tijd hebben we in ons aanbod de gratis website: concreet houdt dit in dat de klant geen opzetprijs betaalt voor het aanmaken van de website. Wel rekenen we nog het jaarlijkse onderhoudscontract dat de kosten dekt voor hosting en domeinnaam, en voor de opvolging die we aan de website verzorgen.

Totnogtoe had deze formule niet echt veel succes, wellicht omdat de beperkingen erop zo aanzienlijk zijn (het moet voor ons ook leefbaar blijven!) dat voor veel klanten dit geen echte oplossing vormde. Dit aanbod is dan ook specifiek gericht naar de kleine KMO's die eigenlijk best zonder website kunnen (ja, die zijn er zeker nog!), maar die graag hun eerste stappen op internet willen zetten.

Maar recent mochten we op basis van deze formule een landingspagina opzetten voor een klant. Zij had al een website, maar de zoekmachine resultaten bleven wat uit. Dat was de reden waarom ze koos om een landingspagina te laten opzetten, die specifiek focuste op de termen waarmee ze beter wilde scoren in Google.

We bouwden deze website de maandag op, en plaatsten deze online. Net zoals we bij alle websites doen, boden we ook deze aan aan Google, en namen we die op in onze portfolio's. Op deze manier kreeg onze klant haar site al meteen een stevige duw in de rug bij de lancering.

Dezelfde week nog, op vrijdag, keken we even na in Google hoe onze nieuwe website het deed. De resultaten sloegen zelfs ons met verbazing: de nieuwe website was voor alle kernwoorden reeds opgenomen, en deed het (vooral op de combinatie met de regio) al veel beter dan de andere site. De missie was duidelijk geslaagd.

Nu hopen we die resultaten alvast vast te houden, en bij voorkeur nog te verbeteren. En uiteraard dat die goede positie ook mag afstralen op de eigenlijke website van onze klant, maar dat zal zeker geen probleem vormen.

Voor een al bij al beperkte investering (enkel een jaarlijks onderhoudscontract, en geen opzetprijs, bijna gratis dus eigenlijk) hebben we onze klant een stevige boost gegeven in Google. Waar wacht jij nog op? Contacteer ons vandaag nog!

 

Wie is Aurealis

Aurealis is een gedreven onderneming die zich specialiseert in webontwikkeling op maat: van de kleinste website tot een complexe applicatie om uw zaak te vereenvoudigen.

Dit alles wordt uitgewerkt met oog voor kwaliteit, en geleverd met een onberispelijke service, ook na de oplevering!

Onze diensten omvatten webdesign (ontwerpen en ontwikkelen van websites), maar vooral webontwikkeling (online software op maat - webapplicatie ontwikkeling) en ook grafisch werk (drukwerk, logo-ontwerp, storytelling, ...).

Geef ons gerust een seintje, onze service start hier!

 

Terug naar Aurealis Labs