Vraag nu uw offerte

Webdesign

CMS, content management, eenvoudig, grafisch ontwerp, SEO, usability, webdesign, website, zelf beheren, zoekmachine optimalisatie

Websites die goed vindbaar zijn in Google, helemaal op maat, en bovenal eenvoudig in gebruik: dat realiseren we al meer dan 15 jaar! Binnenkort ook voor u?

Vindbaar: Google, social,...

Wij zorgen ervoor dat uw website goed gevonden wordt in Google, en snel bovendien. Dat zit ingebakken in de code waarmee uw website opgebouwd wordt, en verweven in ons CMS MySite. Ook achter de schermen helpt MySite u volop met automatische sitemaps, juiste redirects enz.

Wilt u nog verfijnen naar bijvoorbeeld heel specifieke doelgroepen? We helpen u bij het opzetten van advertentie-campagnes via bv. Google Adwords. Ook koppelingen naar Social Media (als Facebook & Twitter) zijn standaard opgenomen.

Uw website zal goed gevonden worden, wij twijfelen er alvast niet aan! Dat bewijzen de websites van onze andere klanten.

Eenvoudig in gebruik

Aurealis MySite CMS: zeer eenvoudig in gebruik, en toch zeer krachtig!

Websites moeten eenvoudig in gebruik zijn, hoe groot ze ook zijn. Ook het beheer ervan moet door iedereen kunnen gebeuren. Dat maken we telkens waar: van zowel klanten, als externe partners hebben we al meermaals mogen horen dat wat we maken zo eenvoudig in gebruik is.

We proberen dan ook frequent te innoveren op dat gebied. Voorbeeldje? Op onze websites zullen gebruikers nooit onleesbare lettertjes moeten overtypen om een formulier te kunnen versturen (een zogenaamde captcha). En toch hebben onze klanten geen last van spam in hun mailbox... Eenvoud dus, maar ook kracht!

Geloof je ons niet? Kunnen we begrijpen, iedereen beweert dit...
Maar niemand doet dit: vraag meteen een vrijblijvende demo! Zeker doen!

Origineel webdesign

Origineel webdesign op maat, eventueel aangevuld met grafisch werk

Voor elke project ontwerpen we een webdesign op maat: we gaan uit van de huisstijl, van wat je wenst, en bouwen dat tot een aantrekkelijk, origineel en gebruiksvriendelijk concept. Dat we daarna samen met u fijnstemmen. Geen vaste templates dus, of voor internet ongeschikt drukwerk-design.

Heb je nog geen logo en huisstijl, maar wil je dat ook wel, dan maken we dat graag samen met u. Zo speelt onze creativiteit nog meer, en hebt u 1 aanspreekpunt voor uw uitstraling. Ook met drukwerk, grafisch ontwerp en belettering helpen we u graag verder.

Verfijnd, en vernieuwend

Responsive, cloud, piekfijne afwerking...

We werken alle websites tot in de puntjes af: verzorgde mails (herkenbaar) naar de bezoekers toe, correcte weergave van vreemde karakters als €, ë, é en à, foutpagina's in de layout van de website, geoptimaliseerde broncode van de website,...

Daarnaast blijven we bij met alle trends: in responsive webdesign, waarbij de website zich aanpast naar de schermgrootte van de gebruiker, pionierden we, onze captcha oplossing is ook zo'n voorbeeld. Daarnaast kiezen we bewust voor cloud-servers om de websites en mails op te hosten. Zo zijn er nog tal van voorbeelden, vraag er gerust naar.

Voor ieder budget

De meesten kiezen voor een website met het Aurealis MySite CMS, die ze makkelijk zelf kunnen aanpassen. Het is ook de keuze die we zelf aanmoedigen, omdat we weten dat je het kan met Aurealis MySite. Eenvoudig, en indien nodig met de beste ondersteuning.

Maar soms kiest men er toch liever voor om ons de aanpassingen te laten doen, omdat men weet dat wij daar ook snel en degelijk voor zorgen.

Nog anderen vragen ons een landingspagina te maken: een hele kleine website, 1 pagina slechts, om een andere website te ondersteunen. Of nog zo'n zelfde hele kleine website, maar simpelweg omdat men niet meer nodig heeft.

Meer info over onze Aurealis MySite websites, of over onze minisites en landingspagina's.

Met de allerbeste service

Een website lanceren is een start, geen eindpunt. Het is het begin van uw online avontuur. Wij ondersteunen u gedurende de hele levensduur van uw website!

Zo monitoren we op de achtergrond uw website, geautomatiseerd en manueel. We sporen fouten op (zowel programmeerfouten als bv. foute links die u gelegd kan hebben) en repareren die, we zorgen dat uw website en mailbox niet offline gaan omdat ze te veel ruimte innemen,...

Deze service is helemaal inbegrepen, zonder meerprijs. U heeft een vraag, stel ze gerust. We helpen u graag, telkens opnieuw.

We merken dat onze klanten dit nog het meeste van al op prijs stellen, en daar zijn we trots op!