Vraag nu uw offerte

Een Aurealis website

kan ik dat eens proberen, wat kost zoiets, wat krijg ik daarvoor, wat met Google

Je bent toe aan een (nieuwe) website? Aurealis bouwt je een volledige, professionele, mooie en bovenal gebruiksvriendelijke website, inclusief begeleiding, en zonder zorgen.

 

Aurealis MySite CMS, voor als u zelf uw website aanpast

Dankzij het Aurealis MySite CMS passen onze klanten erg eenvoudig zelf hun website aan. Ook vinden ze er hoe vaak hun website bezocht wordt, en kunnen ze die gegevens gebruiken om de website nog beter te maken. En het beste van al is: blijkbaar vinden ze ons systeem zo gebruiksvriendelijk, dat ze ons zelfs nieuwe klanten aanbrengen, wat we erg waarderen natuurlijk!

Elke MySite website beschikt over:

Bovenal zijn al deze functionaliteiten erg gebruiksvriendelijk vorm gegeven. Je beheert dus zeer eenvoudig zelf je website!

Gratis demo

Omdat we willen bewijzen wat we beweren hebben we een demo-site opgezet, waarmee je zelf kan experimenteren, als was het je eigen site. Wil je het CMS even uitproberen, geef ons dan meteen een seintje: we laten het u graag testen in alle rust. SMS de code "AU-MS" naar 0486/666.543, en we sturen u de juiste gegevens terug waarmee u meteen aan de slag kan.
(Zoals je kan zien betreft het een gewoon GSM nummer, dus er zijn geen extra kosten aan verbonden, en bovendien kan je gewoon bellen, als je dat liever doet. Ook hoef je niet per se de code te sturen, zolang we maar begrijpen wat de bedoeling is.)
 

Of besteedt u het toch liever uit?

Laat je, ondanks de gebruiksvriendelijkheid van het MySite CMS, toch liever het beheer van de website aan ons over? Dan doen wij dat met plezier! Je krijgt een gelijkaardig systeem als hierboven beschreven, inclusief alle kwaliteiten, alleen heb je er zelf geen toegang toe. Telkens er een aanpassing moet gebeuren laat je ons dat weten, en voeren wij deze uit. Wij zorgen voor de zoekmachine optimalisatie van de inhoud, voor de perfecte integratie in de website, en indien gewenst ook voor goede teksten.

Omdat je minder zelf kan doen is de startprijs lager, maar is de prijs wel afhankelijk van het aantal pagina's, omdat wij deze voor u invoegen. Contacteer ons gerust voor een offerte.

 

Of dacht u eerder aan een kleine website? Een landingspagina misschien?

Met een mini-site of een landingspagina creëren we een heel kleine gerichte website, ideaal om 1 product of dienst in de kijker te zetten, of om heel kort en to the point uw bedrijf voor te stellen. Ook hier is het zo dat we veel aandacht besteden aan de afwerking van de site, en aan de optimalisatie naar zowel gebruikers als Google toe.

Inbegrepen in een mini-site zijn:


 

Over Google en Social Media

Goed scoren in Google is terecht de meest gestelde vraag van nieuwe klanten. Hier besteden we bijzonder veel zorg aan door:

De belangrijkste tip die we steeds meegeven is de website en de teksten steeds op te bouwen vanuit het standpunt van de bezoeker, zodat hij de website als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaart. Resultaten in Google vloeien daar dan bijna natuurlijk uit voort.

Daarnaast is het in MySite mogelijk om zelf uw Social Media koppelingen aan te geven, en te integreren. Op deze manier verleng je je website met je Facebookpagina, je twitteraccount, je LinkedIn-pagina,...
Doordat we met gestructureerde adresgegevens werken op de website, en Google Maps integreren, pikt deze ook op termijn je locatie op, en geeft die weer. Op die manier koppel je je website aan al je profielen, voor nog meer zichtbaarheid.

 

Service en ondersteuning

Ook nadat je website gelanceerd is sta je er bij Aurealis niet alleen voor: met ons Service Pack zorgen we voor de beste ondersteuning gedurende de hele levenscyclus van de website. We helpen je steeds, zonder meerprijs, en met de glimlach verder als u vragen heeft, een foutje ontdekt, of zelf per ongeluk een fout maakte. Dit doen we ook proactief, door de website op de voet op te volgen, en indien nodig verbeteringen en/of verfijningen aan te brengen.

Nog geen logo?

Heb je nog geen logo of huisstijl, of zoek je ook nog hulp bij het ontwerpen van drukwerk (visitekaartje, flyers, advertenties, affiches etc), dan kunnen we u daar ook mee verder helpen. Geef ons gerust een seintje, en we maken er graag een totaalproject van. Op die manier kunnen we voor een samenhangend totaalbeeld zorgen.

 

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Vul dan onderstaand formulier in, en we contacteren je om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.